Over Painting Bear

Painting Bear‘ is gevestigd in Scherpenheuvel (België) en werd opgericht in 2019 door Rob Van den Berghe. Het doel van de onderneming is het creëren van handgeschilderde beletteringen en illustraties voor zowel bedrijven als voor particulieren. Voor het schilderen van reclame worden traditionele technieken gebruikt en met een artistieke benadering brengen we visuele ideeën en ontwerp naar een hoger niveau. Letters & logo’s schilderen kan op borden, muren, ramen, voertuigen en eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. In elke kleur en grootte, eventueel voorzien van een illustratie voor die unieke en tijdloze look die jijzelf, je merk of je bedrijf verdient.

In een wereld waar vrijwel alles digitaal is geworden, neemt de interesse voor echt vakmanschap toe. Bij Painting Bear wordt alles met de hand geschilderd, dat zorgt voor een ‘personal touch’. Zo’n handgemaakte belettering of schildering straalt immers dezelfde toewijding, zorg en passie uit als de mensen die de ondernemingen runnen waarvoor ze gemaakt worden.

Met een passie voor zowel ontwerp als perfectie, besteed ik aandacht aan elk detail en ben ik pas tevreden als u dat bent. Het resultaat is een echt kunstwerk dat geen enkele plastic print kan evenaren.


Rob Van den Berghe

Letterschilder / Reclameschilder gevestigd in België.
HANDGESCHILDERDE LETTERS & LOGOS op de meeste oppervlakken.
GRAFISCH ONTWERP ~ Digitaal of met de hand getekend.
Contacteer mij met uw ideeën, plannen en vragen!

Rob Van den Berghe - Painting Bear